Bed en Breakfast VolDaan Heerde

 

Bed en Breakfast VolDaan Heerde

Bed en Breakfast VolDaan opende in de lente van 2018 boven Bistro VolDaan in het prachtige groene buurtschap Hoorn in de gemeente Heerde (Gld). Bistro VolDaan startte in 2017 en wordt gerund door Daan van Grieken en een fris jong team.

Bed en Breakfast VolDaan staat voor overnachten in een knus, gezellig en recent gerestyled appartement boven een bourgondisch restaurant met uitstekende wijnkaart. Maar Bed en Breakfast VolDaan is niet alleen een mooie uitvalsbasis voor levensgenieters.

Natuurschoon aan de Veluwezoom

Omdat Heerde grenst aan de Veluwezoom, is deze plek ideaal voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers! Bistro VolDaan ligt op een knooppunt van de zogenaamde Klompenpaden, een uitgestrekt netwerk van wandelpaden. De uitgestrekte heidevelden en bossen bij de Schaapskooi en het Zwolse Bos liggen in de directe omgeving, evenals de rivier de IJssel met haar uiterwaarden en het Heerderstrand. Hanzesteden Deventer, Hattem, Zwolle en Kampen zijn binnen 15 à 30 minuten met de auto bereikbaar via uitvalswegen en de snelweg.

Heerde: Cittaslow

Heerde is aangemerkt als Cittaslow. In een Cittaslow-gemeente kunnen inwoners en bezoekers op een plezierige, gastvrije manier en in een menselijk tempo genieten. Dit betekent dat een gezond milieu, het versterken van de landschappelijke kwaliteiten en een goede infrastructuur hoog op de agenda van de gemeente staan. De gemeente koestert daarom het cultuurhistorisch erfgoed, de plaatselijke tradities en het aanbieden en promoten van streekproducten. Een speciale fietsroute voert langs diverse Cittaslow-supporters.

Extra voorzieningen

Bed en Breakfast VolDaan biedt naast onderstaande voorzieningen ook kinderbedjes en fietsen op aanvraag.