1e en 2e kerstdag 2019
Amuse!
Voorgerechten:
Runder carpaccio – pitten – rucola – Parmezaan – pesto.
Gerookte hertenham – enoki – banyuls – peer – witlof – aceto
Zeebaars – tartaar – rode peper – peterselie – borage – boekweit
Rode biet – hazelnoot – peer – granny smith – enoki – little gem
Tussengerechten:
Ree paté – rode uien chutney – desem – pompoen – venecress – appelstroop.
Coquille st. Jacques – limoen – tomatensalsa – pancetta.
Gebakken knolselderij – yuzu – mosterd crème – frisee
Soep:
Bouillabaise – gamba – langoustine – rouile – rode peperolie.
Mosterdsoep met winter truffel.
Kalfsbouillon – enoki – peterselie – winter truffel room.
Hoofdgerechten:
Hertenbiefstuk – rode uien chutney – rode kool – bospeen – knolselderij – chocoladejus.
Confit de Canard – rode kool – babymais – rode uien chutney – portsaus.
Kalfs sucade – rode kool – babymais – bospeen – rode uien chutney – rode wijn jus
Tortellini – spinazie – roomkaas – rucola – bospeen – koolrabi.
Dorade – koolrabi – paprika chutney – bospeen – knolselderij – slaboon.
Nagerechten:
Fromage – appelstroop – noten – vijgenbrood – druiven. (Supplement €4,50)
Panna cotta – Dulche de leche – braam – citroen – crumble.
Gepocheerde peer – mousse – witte chocola – tuille – atsina – chutney.
Chocolade cremeux – braam – witte chocolade crumble – atsina – sinaasappel poeder.
3 gangen (voor/hoofd/na) € 39,95
4 gangen (voor/tussen/hoofd/na) € 47,95
5 gangen (voor/tussen/soep/hoofd/na) € 54,95
Voor de kleine medemens onder ons hebben wij een aangepast 3/4/5 gangen diner in overleg!
Kerst, de mooiste tijd van het jaar!!