Een hip, sfeervol restaurant met een eigentijdse keuken. Dat is Bistro Voldaan! De keukenbrigade laat zich inspireren door de Franse keuken en geeft hier een eigenwijze, verrassende twist aan. Een goede, bijpassende wijn kan hierbij natuurlijk niet achterblijven!
Voorgerechten
Carpaccio
Rund – pitten – rucola – zongedroogde tomaat – pesto – keuze in kaas.
Bouillabaisse
Gamba – zeebaars – rouile – tomaat – langoustine -peperolie
Soep van de Directeur
Wisselende rijk gevulde soep met liefde van de Directeur.
Preuvenement
4 overheerlijke kleine voorgerechtjes
Gerookte herten ham
Appel – witlof – enoki – banyul – peer – pitten – aceto
Steak tartare
Rund -eidooier – Dijon mosterd – desem – Amsterdamse ui – biet
Gerookte eend
Eendenborst – zuurkool – hazelnoot – braam – witlof – radijs – enoki
Rode biet (Vega)
Kastanje – Hazelnoot – appel – frisse – enoki – little gem – peer
Paté van Ree
Chutney rode ui – desem – appelstroop – aceto – biet – vene cress
Heeft u een allergie of intolerantie, meld dit even, dan regelen we dit met onze flexibele koks.
Vegetarisch? We hebben genoeg in huis, meld dit ook graag even!
Hoofdgerechten
Hertenbief
Rode kool – chutney rode ui – bospeen – baby mais – pado’s – chocolade jus
Runder Diamanthaas
Slaboon – chutney rode ui – baby mais – pado’s – bospeen – rode wijnsaus
Kalf sukade
Slaboon – baby mais – chutney rode ui – pado’s – eigen saus
Tournedos
Pado’s – slaboon – chutney rode ui – baby mais – bospeen – rode wijnsaus
Confit de canard
Rode kool – chutney rode ui – bospeen – pado’s – port saus
Zeebaars
Doperwt – gebrande prei – koolrabi – bospeen – paprika chutney
Tarbotine
Doperwt – gebrande prei – koolrabi – bospeen – paprika chutney
Vegetarische verleiding
Vraag de gastvrouw / heer naar de keuze(s)
Tortellini (Vega)
Rucola – spinazie – roomkaas – bospeen – baby mais – pitten – shiitake saus
Alle gerechten worden met frisse salade, verse frites en bijpassend garnituur geserveerd!
Heeft u een allergie of intolerantie, meld dit even, dan regelen we dit met onze flexibele koks.
Vegetarisch? We hebben genoeg in huis, meld dit ook graag even!
Nagerechten
Chocolade moelleux
Chocolade – crumble – citroen – cassis – butterscotch
Panna cotta
Dulce de leche – braam – caramel – crumble – citroen – atsina
Fromage
Appelstroop – vijgenbrood – noten – druiven
Pumpkin
Boter crème – zoetzure pompoen chutney – braam – citroen
Preuvenement
Selectie van 4 kleine nagerechtjes
Gepocheerde peer
Peer – mousse – witte chocolade – bramen gel – tuille – chutney
Crème brûlée
Van steranijs -witte chocolade – crumble – tuille – bramen gel
Koffie / thee / cappuccino / espresso met lekkernijen Va.€ 4,95
Irish koffie € 6,50
Speciale koffies € 7,50
Open wijnen wit
Peza del vado – Puglia – Italië – Chardonnay/Bombino
Haut Chevignac – Sud de France – Frankrijk – Grenache gris
Comino del Sur – Rueda – Spanje – Verdejo
# 3 gangen Verrassing
# 3 gangen Verrassing
Te bestellen per tafel. U kunt aan geven waar u niet van houdt!!
# 4 gangen Verrassing
# 4 gangen Verrassing
Te bestellen per tafel. U kunt aan geven waar u niet van houdt!!
Open wijnen mousserend
Spumante piccolo – Veneto – Italië 0,2L
Moët et Chandon brut imperial – Champagne – Frankrijk
Cava Girot ribot – Penedes – Spanje
Open wijnen rood
Cannito – Puglia – Italië – Primitivo/Negroamaro/Montepulciano
Domaine Rivoire – Carcassonne – Frankrijk – Cabernet/Merlot
Madregale terre di chieti rosso – Abruzzen- Italie – Sangiovese
Open wijnen rose
La Colombette – Languedoc – Frankrijk – Grenache
Olivier sumeire Le rose ‘S” – Provence – Frankrijk – Cinsault/grenache
Open wijnen zoet
Forster – Rheinhessen – Duitsland – spätlese
Wijnkaart wit Duitsland
Reichsrat Von buhl – Pfalz – Weissburgunder
Klumpp Hand in Hand – Baden – Grauburgunder (TOP)
Closheim Mit freunden – Pfalz – Riesling trocken
Wijnkaart Wit Frankrijk
Domaine Buissonnier – Bourgogne – Chardonnay
Domaine Courtault – Bourgogne Chablis – Chardonnay
Domaine Denogent la croix – Bourgogne pouilly fuisse – Chardonnay
Dame blanche – Rhone – Viognier – Bio (TOP)
Domaine Dezat – Sancerre – Sauvignon blanc
Domaine de fraise – Touraine – Sauvignon blanc
Wijnkaart wit Italië
Masseria L”astore – Puglia Salento – Malvasia Bianca (eigen import)
Cannito drúmon – Puglia – Fiano (eigen import)
Tenuta de Angelis – de Marken – Pecorino
Pieve vecchia – Soave – Garganega (TOP)
Wijnkaart wit Nieuw -Zeeland
Kono Tohu – Marlborough – Sauvignon blanc (TOP)
Wijnkaart wit Oostenrijk
Sepp moser – Niederösterreich – Grüner veltliner
Wijnkaart wit Portugal
Cazas Novas – Vinho verde – Alvarinho/Loureiro/Trajadura
Wijnkaart wit Spanje
Bodegas picqeras – Almansa – Verdejo wild fermented
Veiga da Princesca – Rías Baixas – Albariño
Wijnkaart wit Zuid-Afrika
De Morgenzon – Stellenbosch – Meastro – Rousanne/Chardonnay/Viognier
Wijnkaart rood Frankrijk
Domaine la madore – beaujulais – Gamay
Château Gaillard – Bordeaux Saint émilion – Bordeaux blend
La bastide saint vincent – Rhone Vacqueyras – Rhone blend
Serres Carius – Rhone Cairanne – Rhone blend (TOP)
Révélation rouge – Pays d’oc – Grenache/Mourverdre
Buffet
Koud
Heerlijke frisse salades
Gerookte zalm
Gerookte makreel & gerookte forel
Gerookte heilbot
Huisgemaakt carpaccio met pesto
Rauwe ham
Assortiment gedroogde worst
3 soorten Franse kaas
Huis gemarineerde olijfjes
Gevulde eitjes
Stokbrood, aioli, tapende en kruidenboter
Warm
Gemarineerde kippendij met satésaus
Varkenshaas in champignonroomsaus
Ossenhaaspuntjes in pepersaus
Gepocheerde tongrolletjes gevuld met zalmfilet met bearnaisesaus
Warme groenten
Gebakken krieltjes of rustieke frites
Optioneel:
Ontvangst met cava/prosecco en Petit Four €7,00 per persoon
Ontvangst met koffie/thee en Petit Four €4,50 per persoon
Dessertbuffet à €7,50 per persoon
Beenham vanaf het buffet gesneden door de kok €3,00 per persoon
Hele entrecote vanaf het buffet gesneden €4,25 per persoon
4 uur onbeperkt bier/wijn/fris/bin. gedestileerd €22,50 per persoon
Let wel; dit buffet is aan te passen naar uw wensen!
Barbecuebuffet
Salades
Huzarensalade, aardappelsalade en een frisse rauwkostsalade
Brood
Diverse broodsoorten en kruidenboter
Vlees
Speklap, braadworst , hamburger, sparerib, kipsatéstokje
Vis
Zalm in folie
Bijlage
Frites
Satésaus en diverse koude sauzen
Stamppottenbuffet
Koud
zilveruitjes, Augurken en Piccalilly
Mosterd en Jus
Vlees
Verse rookworst
Ribbetjes
Speklappen
Stamppot
3 soorten stamppot
Zoals bijv. Boerenkool, hutspot en zuurkool
Er zijn meerdere keuzes mogelijk in overleg met de chef-kok.
Italiaans buffet
Koud
Huisgemaakte pastasalade met tonijn
Verse groene salade met zongedroogde tomaatjes en mozzarella
Huisgemaakt carpaccio met pesto
Gedroogde Italiaanse Serrano Ham
Fetakaas
Tapenade van de chef
Gemarineerde olijfjes
Huisgemaakte aioli
Vers afgebakken broden
Warm
Huisgemaakte lasagne
Pasta Carbonara
Tri Color paste met gepocheerde zalm
Pizza punten
Uit te breiden met 3 bolletjes Italiaans ijs met slagroom €4,50 p.p.
Of een grand dessert à €7,50 p.p.
3 gangen
€ 39,95
4 gangen
€ 47,95
5 gangen
€ 54,95
Lunchkaart
Club sandwich “VolDaan”
Toast – Serranoham – ei – mosterd – sla – komkommer – frites. *
Club Sandwich “OnderDaan”
Toast – zalm – ei – roomkaas – sla – komkommer- frites. *
Trio
Broodje carpaccio – broodje zalm – broodje brie. *
Gamba la bamba
Salade – gamba’s – serranoham – komkommer – tomaat – pitten – brood. *
Geitenkaas (Vega)
Salade – fenegriek – koriander – bitterbal -pitten – brood. *
Uitsmijters
Ham en/of Kaas en/of spek.
Soep van de directeur
Wisselende rijk gevulde soep met liefde van de directeur met brood.
Broodje Carpaccio
Rucola – Parmezaan – truffelmayonaise – pitten – zongedroogde tomaatjes. *
“Bourgondiër”
2 Bourgondiër Croquetten met brood. *
2 gangen verrassing lunch
Laat u verrassen door de directeur!
3 gangen verrassing lunch
Laat u nog meer verrassen door de directeur!!!
U kunt natuurlijk aangeven waar u niet van houdt. Wij houden ook met eventuele dieet wensen rekening!
Wijnkaart rood Duitsland
Reichsrat Von Buhl – Pfalz – Spätburgunder
Wijnkaart rood Italië
Masseria L’Astore – Puglia Salento – Anglianico(eigen import, TOPP)
Cannito Drúmon S – Pugla – Primitivo (eigen import)
Terre di San Vito – Puglia – Malbec (eigen import, Donders TOPP)
Stefano Accordini – Veneto Valpolicella Ripasso
Monte del Fra – Amarone
Wijnkaart rood Libanon
Chateau Musar – Bekaa valley (TOP)
Wijnkaart rood Portugal
Vidigal reserve – Lisboa – rara portugese druivenrassen
Wijnkaart rood Spanje
Tierras de Murillo chrianza – Rioja – Tempranillo
Carmelo Rodero 9 meses – Ribera del Duero – Tinta del pais (Tempranillo)
Wijnkaart rood Zuid-Afrika
De MorgenZon – Stellenbosh – Shiraz
Voorgerecht
Runder carpaccio
pitten – rucola – parmezaan – pesto
Gerookte hertenham
enoki – banyuls – peer – witlof – aceto
Zeebaars
Tartaar – rode peper – peterselie – borage –
boekweit
Rode biet (VEGA)
Hazelnoot – peer – granny smith – enoki –
little gem
Hoofdgerecht
Hertenbiefstuk
rode uien chutney – rode kool- bospeen –
knolselderij – chocoladejus
CONFIT DE CANARD
Rode kool – babymais – rode uien chutney –
port saus
Kalfs sucade
rode kool – babymais – bospeen –
rode uien chutney – rode wijn jus
TORTELLINI (VEGA)
Rucola – spinazie – roomkaas – bospeen – baby mais – pitten – shiitake saus
Dorade
koolrabi – paprika chutney – bospeen – knolselderij – slaboon
Nagerecht
Fromage
appelstroop – vijgenbrood – noten – druiven
(Supplement €4,50)
Chocolade cremeux
braam – witte chocolade – crumble – atsina –
sinaasappel poeder
Panna cotta
Dulce de leche – braam – citroen – crumble
GEPOCHEERDE PEER
mousse – witte chocola – tuille – atsina – chutney
Tussengerecht
Ree Paté
rode uien chutney – desem – pompoen – venecress – appelstroop
Coquille st. Jacques
limoen – tomatensalsa – pancetta
Gebakken knolselderij
yuzu – mosterd crème – pompoen – frisee
Soep
Bouillabaisse
gamba – langoustine – rouile – rode peperolie
Mosterdsoep met winter truffel
Kalfsbouillon
enoki – peterselie – winter truffel room
Kerst 2019
Voor de kleine medemens onder ons hebben wij een aangepast 3/4/5 gangen diner in overleg!
Kerst, de mooiste tijd van het jaar!!
3 Gangen: Voorgerecht / Hoofdgerecht / Nagerecht € 39,95
4 Gangen: Voorgerecht / Tussen / Hoofdgerecht / Nagerecht € 47,95
5 Gangen: Voorgerecht / Tussengerecht / Soep / Hoofdgerecht / Nagerecht € 54,95
Confit de canard
langzaam gegaarde eendenbout met mousseline
Carpaccio
Rund – pitten – rucola – zongedroogde tomaat – pesto – keuze in kaas.
Fromage
Appelstroop – vijgenbrood – noten – druiven
Stoof van wild van de Veluwe
GEROOKTE HERTEN HAM
Appel – witlof – enoki – banyul – peer – pitten – aceto
CHOCOLADE MOELLEUX
Chocolade – crumble – citroen – cassis – butterscotch
Overheerlijke gegrilde Rib eye
met bearnaisesaus en verse seizoen groenten
ZEEBAARS
Doperwt – gebrande prei – koolrabi – bospeen – paprika chutney
PANNA COTTA
Dulce de leche – braam – caramel – crumble – citroen – atsina
Hertenbiefstuk
Hertenbief met primitivo – sjalottensaus
RODE BIET (VEGA)
Kastanje – Hazelnoot – appel – frisse – enoki – little gem – peer
GEPOCHEERDE PEER
Peer – mousse – witte chocolade – bramen gel – tuille – chutney
Zeebaarsfilet
Op de huid gebakken met kreeftensaus en ratatouille
Zalmfilet
Op de huid gegrilde zalmfilet met tagliatelle