Dinerkaart Bistro Voldaan

Voorgerechten

  • Carpaccio
  • €12,00
  • Soep van de chef
  • €6,95
  • Tonijn
  • €11,50
  • Rilette van eend
  • €10,95
  • Tomaat, tomaat en tomaat
  • €10,50

Verrijk uw voorgerecht met

  • Gebakken coquilles (2)
  • €6,00
  • Kalfszwezerik
  • €5,00
  • Knoflook gamba’s (3)
  • €3,00

Hoofdgerechten

  • Zeebaars
  • €22,00
  • Rib eye double Dutch
  • €28,00
  • Lamsfilets
  • €26,00
  • Vegetarische verleiding
  • €19,50

Verrijk uw hoofdgerecht met

  • Gebakken coquilles (2)
  • €6,00
  • Kalfszwezerik
  • €5,00
  • Knoflook gamba’s (3)
  • €3,00

Alle hoofgerechten worden geserveerd met frites, huisgemaakte mayonaise en frisse salade.

Nagerechten

  • Aardbei
  • €8,50
  • Chocolade moelleux
  • €9,00
  • Verassingsdessert
  • €8,00
  • Fromage
  • €11,50