Dinerkaart Bistro Voldaan

Voorgerechten
  • Carpaccio
  • €12,00
  • Soep van de chef
  • €6,95
  • Zeebaars ceviche
  • €11,50
  • Eendenrilette
  • €10,95
  • Buikspek, paling
  • €11,50
  • Tomaat, tomaat en tomaat
  • €10,50
Hoofdgerechten
  • Gebakken dorade
  • €22,00
  • Heilbot
  • €24,00
  • Gebakken rib eye van double dutch
  • €28,00
  • Eendenborstfilets
  • €21,50
  • Vegetarische verleiding
  • €19,50
Nagerechten
  • Framboos
  • €9,00
  • Chocolade moelleux
  • €9,50
  • Verassingsdessert
  • €8,00
  • Fromage
  • €11,50

 

 


~ Alle hoofgerechten worden geserveerd met frietjes en salade ~