Voorgerechten
Carpaccio
Van het rund met pittenmix – zongedroogde tomaat – truffelcremé en keuze uit fijne kazen.
Soep a la VolDaan
Wisselende rijk gevulde soep met liefde voor de seizoenen.
Bisque
Romige schaaldierensoep met coquille – gamba – krokantje en groenen kruiden olie.
Coquille – buikspek
Langzaam gegaarde buikspek – gebakken coquille biet en wilde rijst.
Gerookte zalm
Biet – komkommer – wasabi en frisse kruiden.
Oerbiet/appel/geitenkaas
Structuren van biet – granité van appel en wasabi en kaviaar van geitenkaas.
Eendenborst
Gebraden borst – paddestoelen – pastinaak en specerijen popcorn
Alle gerechten worden met frisse salade, Franse frites en bijpassend garnituur geserveerd
Heeft u een allergie of intolerantie, meld dit even, dan regelen we dit met onze
flexibele koks. Vegetarisch? We hebben genoeg in huis, meld dit ook graag even!
Hoofdgerechten
Rundvlees trio
– Entrecote 250 gr € 24,50
– Tournedos 200 gr. € 29,50
– Rib eye 300 gr. € 27,50
Geserveerd met seizoensgroenten – keuze uit rode wijn of hollandaisesaus
Kalf sukade
Zacht gegaard – pastinaak – bospeen – aardappel komijn krokant
en eigen jus. Vergezeld door gebakken kalf zwezerik: + 4,-
Lamsrack
Groene asperge – polenta – geitenkaas en aubergine
Hertenrugfilet
Witlof, cremeaux van rode kool – bloedworst – gelei van vosbessen en eigen jus
Zeebaars
Op de huid gebakken – couscous – kreeftensaus
Kabeljauw
Pomme prak – notenmelange – bospaddestoelen – beurre blanc.
Vegetarische verleiding
Vraag de gastvrouw / heer naar de keuze(s)
Witlof king boleet vadouvan
Gekarameliseerde witlof – gebakken boleet – schuim van vadouvan
Alle gerechten worden met frisse salade, verse frites en bijpassend garnituur geserveerd!
Heeft u een allergie of intolerantie, meld dit even, dan regelen we dit met onze flexibele koks.
Vegetarisch? We hebben genoeg in huis, meld dit ook graag even!
Nagerechten
Chocolade moelleux
Met bananenijs – gel – zeezout en crumble
Panna cotta
Van mojito en citroengras – frisse hangop en mint crème
Fromage
Binnen en buitenlandse kazen van de kaas trolley met garnituur
Baileys
Baileys mousse – caramel en popcorn
Cheesecake
Van witte chocolade en mandarijn met frambozen ijs
Koffie / thee / cappuccino / espresso met lekkernijen Va.€ 4,95
Irish koffie € 7,50
Speciale koffies € 8,50
Open wijnen wit
Revelation – pays doc – Frankrijk – Chardonnay
Borga – Veneto – Italië – pinot grigio
Comino del Sur – Rueda – Spanje – Verdejo
# 3 gangen Verrassing
3 gangen verrassing menu
Laat u verrassen door de directeur!!
# 4 gangen Verrassing
4 gangen verrassing menu
Laat u nog meer verrassen door de directeur!!!!
Open wijnen mousserend
Spumante piccolo – Veneto – Italië 0,2L
Moët et Chandon brut imperial – Champagne – Frankrijk
Cava Girot ribot – Penedes – Spanje
Open wijnen rood
Domaine Rivoire – Carcassonne – Frankrijk – Cabernet/Merlot
Cannito – Puglia – Italië – Primitivo/Negroamaro/Montepulciano
Madregale terre di chieti rosso – Abruzzen- Italie – Sangiovese
Open wijnen rose
La Colombette – Languedoc – Frankrijk – Grenache
Olivier sumeire Le rose ‘S” – Provence – Frankrijk – Cinsault/grenache
Open wijnen zoet
Forster – Rheinhessen – Duitsland – spätlese
Wijnkaart wit Duitsland
Reichsrat Von buhl – Pfalz – Weissburgunder
Klumpp Hand in Hand – Baden – Grauburgunder (TOP)
Closheim Mit freunden – Pfalz – Riesling trocken
Wijnkaart Wit Frankrijk
Domaine Buissonnier – Bourgogne – Chardonnay
Domaine Courtault – Bourgogne Chablis – Chardonnay
Domaine Denogent la croix – Bourgogne pouilly fuisse – Chardonnay
Dame blanche – Rhone – Viognier – Bio (TOP)
Domaine Dezat – Sancerre – Sauvignon blanc
Domaine de fraise – Touraine – Sauvignon blanc
Wijnkaart wit Italië
Masseria L”astore – Puglia Salento – Malvasia Bianca (eigen import)
Cannito drúmon – Puglia – Fiano (eigen import)
Tenuta de Angelis – de Marken – Pecorino
Pieve vecchia – Soave – Garganega (TOP)
Wijnkaart wit Nieuw -Zeeland
Kono Tohu – Marlborough – Sauvignon blanc (TOP)
Wijnkaart wit Oostenrijk
Sepp moser – Niederösterreich – Grüner veltliner
Wijnkaart wit Portugal
Cazas Novas – Vinho verde – Alvarinho/Loureiro/Trajadura
Wijnkaart wit Spanje
Bodegas picqeras – Almansa – Verdejo wild fermented
Veiga da Princesca – Rías Baixas – Albariño
Wijnkaart wit Zuid-Afrika
De Morgenzon – Stellenbosch – Meastro – Rousanne/Chardonnay/Viognier
Wijnkaart rood Frankrijk
Domaine la madore – beaujulais – Gamay
Château Gaillard – Bordeaux Saint émilion – Bordeaux blend
La bastide saint vincent – Rhone Vacqueyras – Rhone blend
Serres Carius – Rhone Cairanne – Rhone blend (TOP)
Révélation rouge – Pays d’oc – Grenache/Mourverdre
Buffet
Koud
Heerlijke frisse salades
Gerookte zalm
Gerookte makreel & gerookte forel
Gerookte heilbot
Huisgemaakt carpaccio met pesto
Rauwe ham
Assortiment gedroogde worst
3 soorten Franse kaas
Huis gemarineerde olijfjes
Gevulde eitjes
Stokbrood, aioli, tapende en kruidenboter
Warm
Gemarineerde kippendij met satésaus
Varkenshaas in champignonroomsaus
Ossenhaaspuntjes in pepersaus
Gepocheerde tongrolletjes gevuld met zalmfilet met bearnaisesaus
Warme groenten
Gebakken krieltjes of rustieke frites
Optioneel:
Ontvangst met cava/prosecco en Petit Four €7,00 per persoon
Ontvangst met koffie/thee en Petit Four €4,50 per persoon
Dessertbuffet à €7,50 per persoon
Beenham vanaf het buffet gesneden door de kok €3,00 per persoon
Hele entrecote vanaf het buffet gesneden €4,25 per persoon
4 uur onbeperkt bier/wijn/fris/bin. gedestileerd €22,50 per persoon
Let wel; dit buffet is aan te passen naar uw wensen!
Barbecuebuffet
Salades
Huzarensalade, aardappelsalade en een frisse rauwkostsalade
Brood
Diverse broodsoorten en kruidenboter
Vlees
Speklap, braadworst , hamburger, sparerib, kipsatéstokje
Vis
Zalm in folie
Bijlage
Frites
Satésaus en diverse koude sauzen
Stamppottenbuffet
Koud
zilveruitjes, Augurken en Piccalilly
Mosterd en Jus
Vlees
Verse rookworst
Ribbetjes
Speklappen
Stamppot
3 soorten stamppot
Zoals bijv. Boerenkool, hutspot en zuurkool
Er zijn meerdere keuzes mogelijk in overleg met de chef-kok.
Italiaans buffet
Koud
Huisgemaakte pastasalade met tonijn
Verse groene salade met zongedroogde tomaatjes en mozzarella
Huisgemaakt carpaccio met pesto
Gedroogde Italiaanse Serrano Ham
Fetakaas
Tapenade van de chef
Gemarineerde olijfjes
Huisgemaakte aioli
Vers afgebakken broden
Warm
Huisgemaakte lasagne
Pasta Carbonara
Tri Color paste met gepocheerde zalm
Pizza punten
Uit te breiden met 3 bolletjes Italiaans ijs met slagroom €4,50 p.p.
Of een grand dessert à €7,50 p.p.
3 gangen
€ 39,95
Lunchkaart
Uitsmijter ham/kaas/ham en kaas.
2 Bourgondiër kroketten op brood.
Italiaanse bol carpaccio, pesto, rucola, zon tom tomaat, pitten, Parmezaan.
Italiaanse bol zalm, limoen creme, komkommer, tomaat, sla.
Italiaanse bol brie, bosbes, pitten, rucola, sla
Tosti kaas/ ham kaas
Appelgebak € 3,75
Cheesecake € 3,95
Slagroom € 0,50
Portie bitterbalen 8x € 6,80
Portie bitterballen 12 x € 9,95
Portie bittergarnituur 8 x € 6,60
Portie bittergarnituur 12 x € 9,80
Kaasplankje 4st +garnituur €11,50
4 gangen
€ 47,95
5 gangen
€ 54,95
Wijnkaart rood Duitsland
Reichsrat Von Buhl – Pfalz – Spätburgunder
Wijnkaart rood Italië
Masseria L’Astore – Puglia Salento – Anglianico(eigen import, TOPP)
Cannito Drúmon S – Pugla – Primitivo (eigen import)
Terre di San Vito – Puglia – Malbec (eigen import, Donders TOPP)
Stefano Accordini – Veneto Valpolicella Ripasso
Monte del Fra – Amarone
Wijnkaart rood Libanon
Chateau Musar – Bekaa valley (TOP)
Wijnkaart rood Portugal
Vidigal reserve – Lisboa – rara portugese druivenrassen
Wijnkaart rood Spanje
Tierras de Murillo chrianza – Rioja – Tempranillo
Carmelo Rodero 9 meses – Ribera del Duero – Tinta del pais (Tempranillo)
Wijnkaart rood Zuid-Afrika
De MorgenZon – Stellenbosh – Shiraz
Hoofdgerecht
TORTELLINI (VEGA)
Rucola – spinazie – roomkaas – bospeen – baby mais – pitten – shiitake saus
Hertenbiefstuk
rode uien chutney – rode kool- bospeen –
knolselderij – chocoladejus
CONFIT DE CANARD
Rode kool – babymais – rode uien chutney –
port saus
Kalfs sucade
rode kool – babymais – bospeen –
rode uien chutney – rode wijn jus
Hoofdgerecht
Dorade
koolrabi – paprika chutney – bospeen – knolselderij – slaboon
Kerst 2019
Voor de kleine medemens onder ons hebben wij een aangepast 3/4/5 gangen diner in overleg!
Kerst, de mooiste tijd van het jaar!!
3 Gangen: Voorgerecht / Hoofdgerecht / Nagerecht € 39,95
4 Gangen: Voorgerecht / Tussen / Hoofdgerecht / Nagerecht € 47,95
5 Gangen: Voorgerecht / Tussengerecht / Soep / Hoofdgerecht / Nagerecht € 54,95
Nagerecht
Fromage
Binnen en buitenlandse kazen van de kaas trolley met garnituur
Chocolade cremeux
braam – witte chocolade – crumble – atsina –
sinaasappel poeder
Panna cotta
Dulce de leche – braam – citroen – crumble
GEPOCHEERDE PEER
mousse – witte chocola – tuille – atsina – chutney
Soep
Bouillabaisse
gamba – langoustine – rouile – rode peperolie
Mosterdsoep met winter truffel
Kalfsbouillon
enoki – peterselie – winter truffel room
Tussengerecht
Ree Paté
rode uien chutney – desem – pompoen – venecress – appelstroop
Coquille st. Jacques
limoen – tomatensalsa – pancetta
Gebakken knolselderij
yuzu – mosterd crème – pompoen – frisee
Voorgerecht
Runder carpaccio
pitten – rucola – parmezaan – pesto
Gerookte hertenham
enoki – banyuls – peer – witlof – aceto
Zeebaars
Tartaar – rode peper – peterselie – borage –
boekweit
Rode biet (VEGA)
Hazelnoot – peer – granny smith – enoki –
little gem
Kerst Brunch 2020 voor thuis
ROEREI MET PADDENSTOELEN
GEKOOKT EITJE
HUIS GEROOKTE ZALM
PIKANT KALFSGEHAKT IN BLADERDEEG
GROENTE QUICHE
BEENHAM MET MOSTERDSAUS
DIVERSE VLEESWAREN EN UITGEBAKKEN BACON
BOERENKAAS
JAM SOORTEN
VERS FRUITSALADE
BOERENYOGHURT
AFGEBAKKEN WITTE EN BRUINE BROODJES
CROISSANTS
KERSTSTOL
VERSE JUS D’ORANGE
Dit heerlijke kerst brunch bezorg menu is al te bestellen voor € 22,50 per persoon
fles cava
Verrijk uw brunch met een fles cava voor maar € 15,00
# 5 gangen verrassing
5 gangen verrassing menu
De directeur haalt alles uit de kast
Fromage
Appelstroop – vijgenbrood – noten – druiven
Carpaccio
Rund – pitten – rucola – zongedroogde tomaat – pesto – keuze in kaas.
Confit de canard
langzaam gegaarde eendenbout met mousseline
CHOCOLADE MOELLEUX
Chocolade – crumble – citroen – cassis – butterscotch
GEROOKTE HERTEN HAM
Appel – witlof – enoki – banyul – peer – pitten – aceto
Stoof van wild van de Veluwe
PANNA COTTA
Dulce de leche – braam – caramel – crumble – citroen – atsina
ZEEBAARS
Doperwt – gebrande prei – koolrabi – bospeen – paprika chutney
Overheerlijke gegrilde Rib eye
met bearnaisesaus en verse seizoen groenten
GEPOCHEERDE PEER
Peer – mousse – witte chocolade – bramen gel – tuille – chutney
RODE BIET (VEGA)
Kastanje – Hazelnoot – appel – frisse – enoki – little gem – peer
Hertenbiefstuk
Hertenbief met primitivo – sjalottensaus
Zeebaarsfilet
Op de huid gebakken met kreeftensaus en ratatouille
Zalmfilet
Op de huid gegrilde zalmfilet met tagliatelle